5 Mea Taua e Te Sauniuni mo SO'O se Ta'amilosaga Tele i fafo

Seiloga ua ou maua le mea ou te talitonu o le atoatoaga atoatoa lea o mea faigaluega mo le ola i fafo na amata ai ona ou talisapaia moni le faatosina o le tele o fafo!I le taimi nei, e le gata ou te fiafia i soʻo se mea mai ni nai itula i fafo i se aso-malaga i fafo i se tolauapiga tolauapi atoa mo ni nai aso, ae o aʻu lava e maualalo le saunia mo se ituaiga o apocalyptic survival run!
O le uiga o la'u tala vaai.Aua e te faaseseina au i soo se itu.Ou te fiafia i tekinolosi…
Aemaise o ona tulaga fa'avae ma sili ona fa'aonaponei.O se faʻataʻitaʻiga o se faiga palama e faʻaumatia ai le mafaufau pe o fea e alu i ai mea uma "pe a e fufulu."
E le tatau ona mimilo fa'atasi ni fasilaau se lua e alu ai se afi ina ia mafai ona ou taoina le pua'a vao sa ou tulia mo le 'aiga o le afiafi...ma isi...
Ae ui i lea, o loʻo i ai se mea e uiga i le alu i le olaga o se tasi ma le malamalama e mafai moni lava ona e faʻaogaina lagona muamua tatou te mautinoa lava o loʻo maua uma ma ola i se tafaoga i fafo.Atonu o le mea fo'i lea e fiafia tele ai le fa'aoso fa'atupu lotofuatiaifo o na lagona fa'amuamua, pe a o'o i fafo le tolauapi!
E lima mea taua e manaʻomia, e fai ma faʻavae, ina ia e saunia mo soʻo se tafaoga tele i fafo, ofo fua pe leai foi!

Tactical Ato / ato faafafa

Filifili mai le Tactical Sling Bag EDC Shoulder Bag Chest Pack po'o le Hydration Pack ma le 3L Bladder Water Bag pe afai o lau malaga puupuu e fiafia i fafo.A leai o se tolauapiga ogaoga e mana'omia ai se mea e pei o le Military Tactical Atofa'i Large Army 3 Aso Assault Pack Molle Bag Fa'afafa e teu malu ai ma ave isi au mea taua i totonu.

fou1

Fuimu

O le a se tafaoga i fafo e aunoa ma se afi tolauapi?O le taugata o filifiliga e tusa ma le valu filifiliga mo oe, e tusa ai ma le faiga o le afi afi e te manaʻo ai.Mai i le Bushcraft Fire Steel Starter ma se U'u Fafie Fai lima, i se Tolauapiga Fa'a Hexagon Bushcaft Flint…

fou2

Pusa Fa'aola

O le ae le sese i se mea e pei o le First Aid Kit Survival Kit 35 i le 1 Camping Survival Gear Kit, e ui ina fa'alauiloa e pei o "mo alii!"E faigofie ona ave ma fa'atusaina mea uma e te mana'omia mo le fa'atautaia i fafo, e aofia ai le feagai ma fa'afitauli laiti fa'afoma'i e pei o nicks laiti ma tipi.

fou3

Tolauapiga Laua'ai

O se Seti Mea Kuka Fa'asao mo le Tolauapiga Fa'atasi ma Ipu Mama Mamā ma 2 Ipu atonu e fa'atusalia ai mea e mana'omia i se laulau-seti mo le tele o fafo.Ua atoatoa i mea uma e te manaʻomia e saunia ma faʻaaoga ma e oʻo lava i le teuina o meaʻai o le aso.

fou4

Faleie

Ole mana'oga mo se fale'ie lelei lelei e aunoa ma se tala, fa'atasi ai ma le 2-4 Person Family Tent Double Layer Outdoor Tent e faia mo se filifiliga sili!

fou5

Tatou o e tolauapi!

O lea la, pe (fa'asa e le Atua) o loʻo e i ai i se tulaga faʻamalosi i fafo e ola ai, pe talu mai lena taimi ua e atiina ae se talisapaia loloto mo se mea e pei o se tolauapiga e mafai ona faia mo lou soifua maloloina o le mafaufau, e lima mea taua e mautinoa ai lou saunia atoatoa. .O le a sili atu lou to'a i totonu ma atonu o le a e fiafia foi i soʻo se tafaoga tele i fafo pe afai o loʻo e teuina i le 1) se atofaʻi faʻataʻitaʻi, o loʻo i ai 2) se afi afi ma se 3) pusa ola, ma lenei lisi o mea taua ua maeʻa ma 4) se faleie ma le 5) ipu laulau tolauapi.
O nei mea moni e leai se fa'asologa fa'apitoa.E pei i latou o elemene o lo'o o'o fa'atasi e fai se fa'aolaolaola fa'apitoa i fafo!Ex.O le a le aoga o le tactical bag pe afai e le o iai ni mea e pei o le survival kit ua ta'ua i totonu?

 


Taimi meli: Ian-30-2023